L’hotel Palace ha posat tota la carn (o més aviat tot el peix) a la graella en el seu restaurant: el xef Rafa Zafra, bullinià de pro, regna a l’Amar, un dels restaurants més majestuosos i romàntics de Barcelona (l'interiorisme del menjador del Palace és una meravella tant per grups com per a duets). I no ho fa com a una assessoria, sinó com el seu segon restaurant a Barcelona, on està involucrat al cent per cent. Zafra passa de comandar una cuina amb dues taules –l’exquisit Estimar, al Born– a tenir el timó d’un pailebot de luxe. Amb el mateix equip que Estimar, Zafra segueix apostant pel millor producte del mar, però amb tots els recursos de l’hotel.
Hi trobarem des de crus i marinats d’altíssima gamma (aquell homenatge a elBulli dels seus amors, el carpaccio de cigala), fins a cullera carregada de cuina, com per exemple unes mongetes de Santa pau amb piparra i morro de tonyina. A més de luxe, aquí hi ha molta emoció, que agafa des de la cuina catalana d'alta volada fins a un apartat de clàssics burgesos d'homenatge a l'antic Ritz, com la llagosta cardinale o el filet rossini. Sense oblidar, esclar, el millor peix fresquíssim a la brasa: un dels socis del projecte és el tità de la pesca de Roses, Gotanegra.