La cuina 'nikkei' –la que es va desenvolupar al Perú per l’encreuament de la gastronomia autòctona i la dels immigrants japonesos– és d’una complexitat subtil, i cal més que un tutorial de Youtube per atrevir-s’hi. I això precisament és el que us oferim Time Out i el restaurant Nikkei 103: un taller-sopar de cuina participativa on els comensals aprendreu a cuinar els plats més característics de la gastronomia 'nikkei'; el xef Gustavo Sugay us guiarà en l’elaboració de quatre receptes fredes que ja són patrimoni de la humanitat: un ceviche 'nikkei', un 'uramaki anticuchero' —un 'roll' californià amb corball, llagostí amb 'panko', maionesa 'anticuchera', un tiradito d’ají 'amarillo' i un 'nigiri' de corball 'cevichero', banyat en 'leche de tigre'. I encara que sembli obvi, la gràcia és la immersió en el fet 'japoperuà': si el restaurant germà Ceviche 103 es basa en el ceviche i el Perú tradicional calent, al Nikkei 103 hi predomina el fet japonès. Així, a més de poder endrapar el resultat final de la 'master class', els participants aprendreu a apreciar i administrar la finesa dels cítrics i la força dels 'ajís' en els diferents talls de peix i marisc. No us amoïneu, que l’activitat estarà ben dirigida i serà distesa i de lúdic assemblatge: tot just entreu us convidaran a una Cerveza Cusqueña. L’activitat dura dues hores i tindrà lloc el dimarts 30 de juliol, dos dies després del dia de la Pàtria de Perú. I, de premi, tindreu un descompte en un àpat per a dues persones el dia que més us vingui de gust. Afanyeu-vos en reservar la vostra plaça, perquè només n'hi ha vint!
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Preu
- 60€
Discover Time Out original video