almanac

Aquestes festes l’Almanac Barcelona para la taula

Menús, àpats i propostes de totes les mides i sabors… El Nadal arriba ben carregat al restaurant de l’hotel Almanac Barcelona!

Publicitat

Comença a fer fred, els dies es fan més curts, les llums de Nadal ja decoren els carrers… Sí, arriba l’època més màgica de l’any! Ara bé, a més de començar a pensar en què regalareu a qui i en què us posareu la nit de cap d’any, toca escollir el restaurant que compleixi tots els requisits per poder-hi celebrar aquell sopar d’empresa que sempre et toca organitzar, el dinar de Sant Esteve amb tota la família (que no són pocs), l’amic invisible amb els col·legues als quals mai res els hi sembla bé… Si cada any aquesta decisió us porta mals de cap, seguiu llegint, tenim la resposta als vostres problemes!

El restaurant de cuina mediterrània de l’hotel Almanac Barcelona proposa una àmplia oferta de menús, amb una selecció gastronòmica exclusiva per aquestes dates, per a tots els dinars i sopars que pugueu tenir durant les festes.

Brunch aptes per a nens

El 25 i 26 de desembre l’Almanac Barcelona organitza uns brunch de Nadal i Sant Esteve per llepar-se els dits! Un picoteig de productes mediterranis, una selecció d’ostres exquisides, un ‘show cooking’ de tàrtars que us deixarà flipats, tota mena de marisc i fumats, una gran varietat de formatges i ibèrics, i una estació exclusiva de productes vegetals que comptarà amb plats com escalivada, hummus, coques artesanes… Una oferta d’allò més completa! 

Però el millor de tot és que els nens són més ben rebuts que mai, ja que, el restaurant oferirà un servei de cangurs. Mentre ells s’ho passen pipa amb els monitors realitzant jocs i activitats, vosaltres podreu gaudir tranquil·lament d’aquest àpat tan sofisticat.



El sopar d’empresa

Molta gent, diferents opinions, gustos molt diversos... És difícil encertar i acontentar a tothom, però amb l'elevada qualitat dels dos menús que ofereix l'Almanac Barcelona per a grups i empreses, del 2 al 22 de desembre, encertar és molt més fàcil! Escudella catalana amb pilota trufada, caneló de 'Gall del Prat' amb 'foie', beixamel i parmesà, llom de llobina al forn amb mantega Noisette... i molts més plats que et faran salivar!

Publicitat

Despedint el 2019

Acomiadem l'any amb un menú d'escàndol que inclou entrants com ara formatge trufat o mini suquet de gamba roja de Palamós, uns principals molt top com el tàrtar de tonyina Balfegó, entre molts altres, bodega inclosa i unes postres per les quals val la pena guardar un racó... I cotilló, és clar!

La festa començarà al lobby, on gaudireu de l'aperitiu i uns còctels amenitzats per música en directe de la mà de Piano Bar, el sopar serà dins el restaurant de l'hotel i, un cop acabat el gran banquet, es donarà pas a la festa amb DJ fins a les 3 de la matinada.



Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat