En el seu origen un restaurant argentí, Arcano ara és un restaurant català i barceloní centrat en la cuina a la brasa i especialitzat en carns premium. Així, són famosos el seu entrecot d'ojo de bife i el seu filet angus, dos talls argentins que el comensal pot combinar amb acompanyament al gust. Però també són molt populars el seu tàrtar d’angus i la ploma ibèrica amb crema de cacauets i moniato fumat.
Sí, aquest és un lloc per menjar carn amb la rúbrica del saber fer argentí, però el xef Nicolàs Limarino, amb molt bon criteri ha fet que a la carta hi mani el producte català km 0, present en plats com l'ou de pagès a baixa temperatura amb bolets a la brasa, cremós de patates i tòfona negra, un variat de tomàquets km 0, olives de kalamata, cebes adobades i perles de vermut o una tria de verdures de temporada en diferents coccions amb salsa romesco; o brots tendres amb ànec confitat i vinagreta de tres mostasses aromatitzada amb mel de flors (sempre amb verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat). El capítol de postres és d'allò més llaminer.
Arcano té una ubicació singular i privilegiada: a dues passes del Born i la Rambla, és un local amb encant per als que busquen un sopar romàntic entre els seus gruixuts murs de pedra. Ocupa unes cavallerisses del segle XVII, i les seves magnífiques voltes daten de l'edat mitjana.