L’Arenal planta el seu pareo en un dels paradisos més cobejats de la Ciutat Comtal, allà on s'acaba la terra i comença el mar. Podreu seure a la terrassa de davant de la platja, mentre jugueu amb la sorra dels peus i assaboriu algunes de les exquisideses que neden per la seva carta. L'entorn és més que un atractiu natural per al restaurant; també funciona com a anunci del contingut gastronòmic, perquè l’Arenal és un restaurant mariner del Grup Arenal (que compta amb un altre restaurant anomenat Xup Xup, també a primera línia de platja, a pocs metres). Tot i que no és com els altres: totes les seves receptes tenen una volta de rosca avantguardista.
Tireu-vos de cap als entrants i degusteu delícies com les xips de carxofes amb foie i salsa de miso, el tàrtar de tonyina vermella marinada, amb guacamole i crema de wasabi, o les croquetes de gambó. Després, potser decidiu si remareu per les aigües infinites dels arrossos, amb propostes que van més enllà del clàssic de peix i marisc, com l'arròs de petxines variades, el caldós de llamàntol o el melós de bolets, carxofes i espàrrecs verds, ideal per a vegetarians. O deixeu-vos pescar pel temptador ham dels peixos frescos, cuinats al moment, com el turbot rostit amb refregit d’alls acompanyat de gules i bitxos saltats. I si ho preferiu, també podeu optar per carn, amb delícies com el filet de vaca a la pedra. Després, faltaria el toc de sucre per arrodonir el menjar. Aquest seria el triomfant final: amb alguna de les seves postres casolanes, com un refrescant sorbet de llimona, un sorprenent carpaccio de pinya o una clàssica Sacher per als més llaminers. Tot un festí a peu de platja.