Assaboriu arrossos de premi al Solraig by Tibu-Ron de Castelldefels

Ha estat finalista dos cops en el concurs los Mejores Arroces de España i es troba només a vint minuts de Barcelona, davant de la platja i en un entorn de luxe. Us ho expliquem!
Restaurant Solraig Castelldefels
Restaurant Solraig
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Sempre ve de gust un arròs i en aquesta època de calor, sol i platja encara més. I si es tracta d’un arròs de premi, amb certificat d’autenticitat, assaborit davant del mar, l’àpat esdevé un privilegi. El restaurant Solraig, a Castelldefels, perfilat per l’aigua i la brisa marina i ubicat a primera línia de mar, sota l’hotel Bel Air, és una destinació que, ara més que mai, cal tenir en compte. Tant si aneu en parella, en família o en grup gran, trobareu una taula a la vostra mida. Té un menjador interior gran i obert amb finestrals al mar, un parell de salons, amb una decoració sofisticada i moderna, i una àmplia terrassa que es desplega a la sorra per aquells que prefereixen l’aire lliure. També, té una piscina llarga i blava, acompanyada d’hamaques amb palmeres que donen la sensació de trobar-se al Carib. Vistes a la platja i un bon arròs... Us podeu resistir? Si voleu saber més sobre aquest fantàstic restaurant, seguiu llegint!

Amb un peu a l’aigua

Voleu menjar dins però amb vistes a la platja? Anar a dinar o a sopar amb un grup d’amics? El restaurant el Solraig té opcions per a tots els gustos amb cuina mediterrània a la vora del mar, a peu de la platja de Castelldefels, llarga i de sorra daurada. Des d’on es troba el restaurant, sota l’hotel Bel Air, també es contemplen vistes espectaculars del parc natural del Garraf. A més, si el que voleu és organitzar un esdeveniment o una reunió, us ho posaran ben fàcil, perquè en són especialistes. El trobareu perfecte per a qualsevol ocasió inoblidable!



Els arrossos de premi

Si alguna cosa destaca en aquest restaurant, és que ha estat dues vegades seguides finalista del concurs los Mejores Arroces de España. El primer cop va ser l’any 2018 amb el seu arròs trufat acompanyat de gamba vermella, ceps i ‘piparra’ basca. I a l’any 2019, la història es repetia amb el seu arròs acompanyat de ‘zamburiña’, calamar i pèsols del Maresme que feia, fa i farà que torneu més d’un cop al restaurant el Solraig per assaborir-lo. Però aquests no són els únics arrossos fantàstics que hi trobareu: feu una ullada a la carta, tenen altres delicies com el de ceps, costella i pop i fins i tot arrossos vegans.

Més que arrossos

La carta és variada i ample com el local en sí mateix, amb plats i tapes per a tots els paladars. A més de les especialitats, hi ha peix com rèmol rostit amb mantega d’all torrat, carn com galta de vedella rostida amb parmentier de patata, bolets i un toc de pesto, amanides com la de formatge de cabra caramel·litzada, pernil d'ànec i codony, i postres com el coulant casolà de xocolata amb gelat de vainilla. Un assortit de plats que fan que els vostres sentits i experiències passin a un altre  nivell. També, ofereix diverses idees de menjars ideals per a compartir. I no s’han oblidat dels més petits de la casa, per a qui proposen un menú infantil fet a mida. Demaneu el que demaneu segur que sortiu amb un somriure d’orella a orella!

Més enllà dels àpats

Des de les onze del matí, el restaurant es troba obert al públic. A més de dinar i sopar, també es pot prendre un petit aperitiu com les ‘zamburiñas’ amb suc Thai, llima i gingebre, un brunch com el Foie Poêlé amb cremós de patata trufada i ou a baixa temperatura, una copa de vi o un còctel. De fet, el Solraig té una carta de vins i còctels molt àmplia. Hi ha vins negres, blancs, rosats i, caves i xampany. I de còctels, a banda dels clàssics, trobareu les eleccions més originals de còctels artesans creats per ells mateixos, com el Tom Collins, amb suc de llimona, o l’Alexander i el White Russia, amb nata líquida.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat