1. August Gastrobar
    © Maria Dias August Gastrobar
  2. August Gastrobar
    © Maria Dias August Gastrobar
  3. August Gastrobar
    © Maria Dias August Gastrobar

Ressenya

August Gastrobar

4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

L’Agust GastroBar és un lloc acollidor que només funciona de nit, excepte els divendres, dissabtes i diumenges, i que és difícil d’etiquetar per més que els seus amos –Hicham Houmidide i Jean-Christophe Burgy, que es van conèixer a l’Hotel Meurice de París– l’hagin presentat com a gastrobar. La proposta és intel·ligent i permet gaudir des de diversos angles d’una cuina que té molt ‘de sempre’ però amb tocs de modernitat i fusió molt interessants. Després de sorprendre’ns amb les ostres –la mexicana en cebiche amb llima, coriandre i salicòrnia, i la Tonkyota, amb salsa ponzu i ous de salmó–, vam tastar el bombó de gaspatxo de tomàquet i síndria, que esclata a la boca amb gustos intensos. Un altre entrant molt fi i ben presentat és el caneló d’alvocat, farcit de gambes amb llavors de gira-sol i vinagreta de safrà. També destaquen un carpaccio de bou amb 21 dies de maduració, crema de parmesà i escopinyes i el cebiche a l’estil peruà.

Els peixos són de llotja i respecten la temporada de pesca. El tataki de tonyina amb tomàquets confitats, olives de Kalamata i salsa de soja fermentada és una prova, i si parlem de carns, superb és el llom de bou al fum de sarment de vinya. El capítol postres té un protagonista: el cactus, un sorbet de figues de moro, mousse de llima i crumble de xocolata i sèsam, presentat de manera espectacular.

Detalls

Adreça
Parlament, 54
Barcelona
08015
Transport
M: Sant Antoni
Horaris
De dl. a dj. de 19 a 24 h. De dv. a dg. de 14 a 16 i de 19 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà