El xef mexicà Roberto Solís, propietari del restaurant mexicà Nectar i emblema de la cuina moderna del Yucatán, desembarca a Barcelona per a una col·laboració exclusiva amb Artur Martínez a AÜRT, el restaurant del Hilton Diagonal Mar. Durant dues nits, el 24 i 25 de febrer, tots dos cuiners oferiran un menú degustació que fusiona l’essència de la península mexicana amb la visió creativa de l’equip d’AÜRT.
Cada sopar, amb només 25 places disponibles, inclourà un còctel de benvinguda i deu plats: cinc creacions icòniques de Solís i cinc interpretacions inèdites inspirades en la gastronomia mexicana, elaborades per Martínez i el seu equip. El maridatge combinarà joies vinícoles amb begudes de gran valor afegit.
L’experiència es desenvoluparà en el format proper i interactiu que distingeix AÜRT des de la seva obertura el 2019, on els cuiners entren en comunicació constant, informal i directa, amb el comensal, als antípodes del restaurant encarcarat d'alta cuina. En acabar la vetllada, els assistents podran prolongar la nit a l'espai de cocteleria MA’I.
El preu per persona és de 190 €, tot inclòs, i les reserves ja es poden fer a través de la web d'Aürt. I la veritat és que és una bona oferta: la combinació de dues visions gastronòmiques d'avantguarda i alhora respectuoses amb les arrels dels respectius territoris, en un sopar que difícilment es repetirà mai més. I als preus que grimpen els menús degustació, un tot inclòs per menys de 200 euros de dues primeres espases no està gens malament.