Amagat sota l’aspecte de baret de barri, a Marià Aguiló –el veritable cor comercial de Poblenou–, l’Echegaray és un tros de restaurant de proximitat. Una parella jove, en Beltrán Sastre i l’Erola Vila, es van conèixer estudiant al barri –a l’ESHOB– i no en van voler marxar. El 2019 van decidir obrir un restaurant com la botiga de discos propera: ultralocal. Ell segovià, ella de Taradell, expliquen que: “no treballem de cara al turista, perquè aquí n’hi ha pocs. A la pissarra només hi caben els plats en català”, riuen.
Es van instal·lar en el que havia sigut un bar 'carajillero'. Va costar que la gent entengués el nou concepte, diuen: una pissarra amb vuit o nou plats d’estricta temporada, amb producte excels que compren al mercat i els comerços propers (menys el bacallà). El plat més emblemàtic, per la banda alta, són unes cocotxes de bacallà al pil-pil (20 euros) espectaculars, i per la baixa unes patates braves d’albergínia (5 euros). Entremig, un repertori de plat sencer que es renova cada dia, segons mercat, i que pots demanar en mitja ració si no tens mes remei que anar-hi sol. Esclar que, amb mitja de 'torreznos' –fets per un segovià!– i mitja de calamars amb botifarra no et cal ningú més.