Que es descentralitzi l’oferta gastronòmica és bàsic per a la bona salut de la ciutat: a tot arreu hi ha d’haver de tot, així cap barri se satura. Al senyorial passeig de la Bonanova hi ha el bar Lorenzo, que omple el buit entre els locals de menjars més de batalla i els de carta inabastable.
Aquí s’hi pot menjar un menú de migdia on tot està ben fet i té gràcia (uns musclos a la marinera amb una salsa que demanaràs pa per sucar-l’hi, una gustosa orada amb verduretes al forn o una fideuada de carn molt encertada) per 15 euros. Al vespre, la carta de tapes fa salivar: molletes (de calamars amb allioli negre o de pringá, per exemple), fricandó, cua de bou, ous estrellats amb sepionets... Hi pots sopar per poc més de 15 euros, de tapes, o per gairebé trenta (filet Rossini amb foie gras i truita de gambes fresques); és a dir, que s’hi pot anar a correcuita i amb pocs calés o per celebrar i gastar-se’n un grapat.
L’interiorisme, a càrrec de Masmir Studio, és fantàstic: anys 70 pels quatre cantons, amb els llums de paret, els colors verds i marrons i les taules amb bancs a l’americana.