El grup la Confiteria són experts en la restauració d'espais emblemàtics de Barcelona, i la del Bar Muy Buenas –que en origen va ser una bacallaneria oberta el 1896– és tan impecable com atzarosa (l'anterior propietari s'havia endut elements catalogats com a patrimoni que va caldre recuperar). I després va venir una hercúlia restauració de l'espai, en què destaca l’acurada decoració modernista de la portalada exterior, així com l’elegant mampara de fusta amb vidres gravats a l’àcid de l’interior. El 2017 va reobrir en la seva nova vida, i el Raval va recuperar un molt establiment valuós en la millor versió possible.
Un restaurant quasi centenari
De la mateixa manera que es va recuperar l’origen modernista d’aquest establiment venerable, obert el 1928 (enguany compleix 95 anys! Un dels llocs de pública concurrència més antics de Barcelona) pel sr. Ràfols com a Bar Muy Buenas, també se n’ha recuperat el patrimoni gastronòmic: una casa de menjars catalana com una casa de pagès. Aquí s'hi ve a menjar cuina catalana de la bona, agafant bé la forquilla i el ganivet, o la cullera, amb actualitzacions alleugerides –però essencials– de clàssics com les mandonguilles amb sípia, el bacallà amb samfaina, el fricandó, el capipota amb cigrons, trinxat amb rosta, per exemple (i un bon repertori de tapes). Cal fer menció a l’extensa carta de vins i la de còctels fets amb licors catalans, que es poden gaudir en una cocteleria al pis de dalt. Al migdia hi ha una oferta de fonda: platàs del dia amb amanida, beguda i postres a un preu assequible.