El nou bar Pinotxo, propietat del nebot de Bayén, Jordi Asín, va obrir al Mercat de Sant Antoni a finals del 2023 després de 80 anys a la Borqueria. I com diuen, tot ha canviat per seguir igual (bé, tot no: l'emblemàtic Bayén va morir). "Ho hem mantingut tot exactament igual que abans. El bar és el mateix. Els treballadors són els mateixos. La cuina és la mateixa", diu complagut Asín, el seu nebot, rere la barra. La prova del cotó, és clar, és seure i menjar.
Un divendres a quarts de deu del matí hi ha una parròquia local nodrida, però queda un seient lateral a la barra. És com enfundar-se en unes sabates noves molt còmodes: aquest cafè en got alt, boníssim i carregat com una mala cosa, i mitja ració de capipota, impecable i generós (hi continua havent la possibilitat de mitja ració de gairebé tot), aquells 'xuixos' enormes que diuen 'menja'm... L'única diferència que veig amb l'antiga Pinotxo Experience és la comoditat: no hi ha ramats de turistes que et fiquin el pal de selfie entre els cigrons. Aquí no hi ha trampa ni cartó: enormes olles de guisats que fan xup-xup, altres amb caldos de verdura, i de la barra surten delícies com un timbal d'escalivada amb anxoves, rovellons de botó confitats, calamarsets amb mongetes... I veïns de Barcelona!