A casa eren tres i dóna bona sort: d’aquí el nom. En Candi i la seva dona, l’Anna, d’Horta, acabaven de tenir la seva primera filla, la Marta, quan van obrir el Trèvol l’any 2001. A hores d’ara ja formen part de la història viva del mercat de l’Abaceria: la seva simpatia i els seus suculents plats són marca de la casa.
Al Candi (com popularment s’anomena el bar), s’hi pot menjar cuina tradicional catalana de primera: peus de porc, fricandó, capipota amb peus de xai... El producte el tenen a l’abast i això és garantia de qualitat: tot és fresc i batega. En Candi té la mà trencada amb la planxa i els platillos i això ho sap tothom del barri, que hi van a fer un mos des de primera hora. Quinto, cafè i cua de bou molt bé de preu (la teca és del mercat, el preu oscil·la depenent del dia).
Els dissabtes es reinventen i omplen la barra de pintxos: d’escarxofa farcida amb crema d’anxoves, de pollastre arrebossat amb quicos o de xampinyons farcits de carn. Cada setmana dediquen l’elaboració dels pintxos a una regió diferent de l’Estat: de vegades, botifarró de Burgos; de vegades, peixet fregit de Cadis.
La meitat del bar és una barra-cuina i l’altra, quatre tauletes que fan de bon omplir: al Trèvol, t’hi sents realment afortunat, un cop estàs entaulat i el Candi et duu les excel·lents menges que acaba de preparar.
Una de les grans alegries d’aquest bar-restaurant és que hi pots dur el menjar perquè te’l cuinin. És a dir, tu vas al mercat i, posem per cas, trobes una tonyina excel·lent a bon preu, quatre closques i un grapat de camagrocs, i en Candi t’ho cuina tot en un tres i no res i per un preu irrisori que gairebé és regalat. Per llepar-se’n els dits.