Dins l'hotel Me del carrer Casp –buc emblema de Melià a Barcelona– hi ha tres restaurants del grup de restauració Belbo. Un d'ells és Belbo Terrenal, que com el seu nom indica, és el més assequible a la butxaca i als gustos del consumidor 'mainstream'. Això no significa que sigui dolent, ans al contrari: Belbo Terrenal es caracteritza per oferir una cuina mediterrània molt cuidada al centre de Barcelona, a preus assumibles. Hi trobareu tapes bones amb innovació prudent –que bones, les braves, amb una mescla de varietats de tubercles i salses– amanides contundents i amb bona fulla, i un apartat de peixos i carns a la brasa molt recomanable, així com un breu apartat d'arrossos.
I una part 'veggie-friendly' molt treballada, amb plats com coliflor rostida amb praliné d'avellanes. Belbo posa molt d'èmfasis en la temporada i la proximitat del vegetal: car que una part del verd que hi menjareu s'abasteix de l'hort urbà de la terrassa; un impressionant espai de 1000 m2 que ocupa, com qui diu, tot un interior d'illa de l'Eixample. Podeu menjar o prendre un còctel a recer d'arbres fruiters i de frescor d'espècies i enciams.
La resta de l'oferta gastronòmica del Me passa per Belbo Fasto, un restaurant d'alta cuina italiana, i Belbo Luma, una cocteleria d'autor mediterrània amb tocs asiàtics i llatinoamericans.