Bo.Tic

Bo.Tic

  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 4 de 4
Publicitat

Time Out diu

Aquest restaurant de curiós nom –és l'adjectiu bo i la combinació del sobrenom del xef, 'Tito', i la seva parella, la cap de sala Cristina Torrent– va obrir les portes el 2007, però els grans reconeixements els van arribar el 2020: ni més ni menys que la segona estrella Michelin. L'Albert Sastregener, un cuiner que ja va ostentar una estrella Michelin a La Cuina de Can Pipes, a Mont-ras, ofereix una cuina de gran nivell tècnic però alhora respectuosa amb la tradició de la cuina catalana arrelada en l'Empordà. El lloc té molt encant: una antiga fàbrica de carruatges. 

En els seus dos llargs menús degustació ofereixen un passi per tapes clàssiques vistes a la seva manera, i després una reinterpretació de plats clàssics de la cuina catalana, com el que ell anomena un arròs al quadrat: un arròs cremós amb bolets, tripa de bacallà, tendons de vedella i tòfona. 

Detalls

Adreça
Carretera C-66 Girona - Palamós km. 11,5
Corçà (Baix Empordà)
17121
Preu
De 40 € a 83 €.
Horaris
Tancat dg. nit i dl. i dt. tot el dia.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà