Aquest establiment familiar, amb més de 40 anys de trajectòria, fa honor al seu nom: aquí s’hi gaudeix d’un tapeig excepcional amb ànima mediterrània. A la carta hi trobareu fins a quaranta propostes inspirades en la cuina tradicional, sempre elaborades amb productes frescos i de primera qualitat. Des de taules de formatges i embotits fins a tapes clàssiques —bombes, braves, gambes a l’all—, a més de carns, peixos i verdures cuinats a la brasa de carbó d’alzina. A la sala mana Celsa González, actual propietària i filla dels fundadors, mentre que els fogons són a càrrec de Carlos Moreira, format a l’escola prestigiosa Hofmann.
La història del local és fascinant. Al segle XVI i, fins al XIX, va ser una fonda, i actualment és un restaurant que du el nom de l'antic hostal. De fet, es creu que la protagonista de la cançó tradicional catalana 'La Marieta de l’ull viu' treballava aquí com a criada i recorria el camí fins a la font del gat, on va conèixer al soldat. L’any 1968, els pares de la Celsa van transformar aquell històric hostal en un bar-bodega, iniciant una nova etapa que arriba fins als nostres dies. Tapas La Bona Sort ocupa el que van ser les antigues quadres de l’edifici, el seu pati amb arcades baixes és des d'on s'accedia a la dependències dels carruatges, on reposaven els cavalls dels primers correus que sortien de la placeta d'en Marcús. L'espai és tan singular que l'any 2016 va rebre el primer premi dels Restaurant & Bar Design Awards.