Bosco de Lobos Barcelona

En aquest espectacular restaurant, que acaba d’obrir portes en plena Diagonal, podeu assaborir una deliciosa pasta italiana envoltats d’arbres
  • Restaurants
  1. Bosco de Lobos
    Foto: Bosco de Lobos
  2. Bosco de Lobos
    Foto: Bosco de Lobos
  3. Bosco de Lobos
    Foto: Bosco de Lobos
Time Out en col·laboració amb Grupo Tragaluz
Publicitat

Time Out diu

Si us apassiona el menjar italià ‘della mamma’ i, a més, voleu escapar-vos per un moment del bullici urbà i buscar refugi en un paisatge envoltat de natura, pugeu fins la Diagonal i endinseu-vos en l’acabat d’inaugurar Bosco de Lobos. Un restaurant del Grupo Tragaluz que s’ha proposat transformar la ciutat en un bosc plantant arbres i omplint de vegetació un espai on abans hi havia ciment. I ho aconsegueix. La seva terrassa-jardí, amb arbres, vegetació frondosa, parterres, taules de fusta i para-sols, és la porta d’entrada a un local d’aires moderns i disseny minimalista, amb cuina oberta i una sala amb grans finestrals (mireu més fotos al seu Instagram!).
La cuina és el territori del xef calabrès Matteo Spinelli, que ha creat una carta basada en receptes tradicionals elaborades amb producte de primera qualitat i majoritàriament locals, tot i que amb especialitats arribades directament de petits productors italians, com el ‘radicchio rosso’ de Treviso, tan difícil de trobar aquí, i amb el que elabora una sorprenent amanida amb gorgonzola, peres i avellanes. També sorprenen les croquetes a la carbonara, o el carpaccio de pop, o suggeriments del dia com unes carxofes confitades amb burrata i cansalada ibèrica. No hi falten les pizzes, amb propostes tan gustoses com la d’anxoves, mozzarella fumada i ragú de pebrot a la brassa. Però, sobretot, l’especialitat de la casa és la pasta, que dominen en un munt de formes i elaboracions, totes elles artesanals. Els seus tagliolini Cacio e Pepe us transportaran a Roma a la primera mossegada. I si el que voleu és tastar receptes tradicionals d’aquelles que poques vegades han creuat fronteres, no us perdeu els tagliolini amb anxoves, llimona i peperoncino, una recepta refrescant i molt saborosa, o suggeriments com els rigatoni amb ragú de cua de bou, de gust intens i deliciós. I les postres són tota una festa: pastís de formatge i festuc, crostata de maduixes i alfàbreca, tiramisú... Voldreu demanar-ho tot!

Detalls

Adreça
Avenida Diagonal, 605
Barcelona
08028
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà