Bubó és una pastisseria artesana que cuida els petits detalls en tots productes, utilitzant ingredients de primera qualitat. Són al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir fa gairebé 20 anys, amb la intenció de convertir una pastisseria en una joieria comestible. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a botigues de tot Catalunya. Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible.
Han dominen la xocolata, la pastisseria i els pastissos, i tots són excel·lents en sabor i execució. Els seus productes creatius i atrevits combinen un gran gust amb tècniques modernes i innovadores (encara que elaboren pastissos tradicionals segons receptes tradicionals, que han estat millorades amb noves i atractives combinacions de sabors). L'altre fet diferencial és el 'packaging', d'allò més innovador, i que convida el llaminer a interactuar amb el dolç: rebentes un crani de xocolata amb un martellet i t'hi trobes la dedicatòria, per exemple.