1. Bullanga (Eixample Dret)
    Scott ChasserotBullanga (Eixample Dret)
  2. Bullanga (Eixample Dret)
    Scott ChasserotBullanga (Eixample Dret)
  3. Bullanga (Eixample Dret)
    Scott ChasserotBullanga (Eixample Dret)
  4. Bullanga (Eixample Dret)
    Scott ChasserotBullanga (Eixample Dret)
  5. Bullanga
    Foto: Bullanga Bullanga
  6. Bullanga
    Foto: Bullanga Bullanga

Ressenya

Bullanga

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • preu 1 de 4
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

En Roger Sánchez Amat, ex cuiner del Terra d'Escudella, s'ha establert al Fort Pienc. Aquest mestre del sofregit i el xup-xup va obrir Bullanga el gener del 2023, una versió moderna de les fondes de sisos, aquells establiments de finals del segle XIX on s'hi podia menjar i dormir per sis rals. La Bullanga (perquè és una fonda) té horari estricte de casa de menjars: de dilluns a dissabte, i només s'hi esmorza (de forquilla) i s'hi dina (de cullera, sobretot).

Us sembla poc? L'oferta de dinar és un menú a 15 euros (a 20 euros el dissabte) que recupera (i alleugereix un xic) la tradició catalana més tel·lúrica –patata emmascarada! Estofat de poltre!– amb tocs personals i excursions a Mallorca. I creieu-me, aquest home en sap; al Terra d'Escudella cuinava uns dels millors menús de Barcelona (amb macarrons pel record) i aquí hi trobareu plats de cullera substanciosos, sempre amb un peu en la recerca 'gastroantropológica' o costumista: uns peus de porc amb orellanes o sopes mallorquines, que són un brou de pa amb bocins de porc que aquí modernitza amb més presència vegetal. 

Detalls

Adreça
Diputació, 437
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08013
Transport
M: Monumental (L2)
Preu
Horaris
De dt. a ds. de 9 a 17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà