Segur que, si sou fans de les hamburgueses i heu visitat Irlanda, heu assaborit les delícies de Bunsen, una hamburgueseria irlandesa nascuda el 2013. Ara esteu de sort perquè Bunsen ha triat Barcelona com a primera ciutat on instal·lar-se internacionalment. El local es troba al barri Gòtic i la seva decoració, en blanc i groc, crida l'atenció de tothom qui passeja amunt i avall del carrer Ferran. I és que, des de dintre, els seus finestrals ofereixen unes vistes fantàstiques a aquest concorregut carrer. La peça central del seu interior és un banc de ceràmica que es corba al llarg de les parets, homenatjant, així, a l'esperit modernista de la nostra ciutat. A més, si mireu a dalt mentre us situeu en el seu corredor interior, veureu voltes catalanes, fent referència als carrerons del Gòtic del voltant del restaurant.
La seva carta és reduïda, però la qualitat dels seus productes és ben gran! Hi trobareu una oferta simple que consta de dues hamburgueses (amb i sense formatge) i de dos mides (normal o doble). Totes dues destaquen pel seu sabor únic, derivat de la màxima qualitat dels productes que la componen.
La seva carn de vaca prové directament de camps irlandesos i és picada cada matí 'in situ', al restaurant, barrejant-se, només amb sal i pebre uns segons abans de ser cuinada.
El seu pa és una versió del clàssic panet d'hamburguesa americà, l'amish, i s'enforna cada dia en un forn de confiança d'Hospitalet. Posteriorment, hi afegeixen enciam, ceba, tomàquet i cogombres, varietat considerada una delicatessen jueva amb sabor umami (les substàncies que trobem en carns, formatges i certes verdures que resulten en aquest tipus de sabor tant únic). Si decidiu assaborir la vostra hamburguesa amb formatge, us trobareu amb una de molt semblant al formatge de l'hamburguesa tradicional americana. El toc final serà una salsa que fusiona maionesa, mostassa i salsa de tomàquet: una combinació perfecta.