Aquesta joia modernista pot presumir de ser el cafè en actiu més antic de la ciutat: d'ençà del 1873! I la bona notícia és que ara és un gran restaurant gràcies a La Confiteria, experts en restauració de locals amb caixet. La primorosa regeneració de la fusta i l’espai –un taulell de 1960, pintures de Martí Teixidor... – es corresponen amb una carta a càrrec plena de cuina catalana suculenta, de bon producte i juganera. No us perdeu joietes com les crestes de botifarra negra, el clatell de porc guisat (cocotxes porcines) o un fenomenal rosbif amb chimichurri picant.
La restauració de l'espai és una meravella: amb detalls que s'han de conèixer in situ, com la sorpresa que amaga el piano. I, per cert, l'estació de servei que hi ha al mig del local, un moble expositor amb l'aristocràcia de l'embotit, és un tòtem carni davant el qual et quedes extasiat. El millor afalac que se li pot fer a un restaurant clàssic és trobar-t'hi l'expropietari dinant i que et digui que ho fan rebé, com passa aquí.