Robert Serra Mundet, ex Ca l’Isidre, Colibrí i Casa Leopoldo (entre altres), ha instal·lat finalment el seu propi local al barri de tota la vida, el Raval, a la frontera amb Sant Antoni, i on estan proliferant llocs nous i interesants que se sumen a alguns d’històrics de sempre. Veí del mític Jazzsi, a Cal Robert es viuen nits animadíssimes.
Per la seva relació qualitat-preu final, és un dels llocs més freqüentats també al migdia. Assaborir els seus platets resulta per 15/20 euros, amb vins a copa o ampolla sencera d’una carta ben reeixida sobretot pels seus preus i pel seu nivell. La seva cuina compta amb l’assessorament esporàdic del Manel Garriga, gran coneixedor de carns i plats de cullera. “Apliquem preus populars perquè tothom tingui dret a menjar bé i a preus raonables”, explica.
La seva cuina té productes de proximitat, de mercat. Al migdia no té menú, però sí un plat del dia i a les pissarres ronden preus molt assequibles. Sempre destaquen les truites i potser les més recomanables són la de carxofes i la de patata i ceba. Exquisides. Els embotits de Pontons són entrants interessants. Després d’unes exquisides croquetes de cinc gustos i les truites, seguim amb el plat del dia, uns canelons de l’àvia, gustosos i equilibrats.
Entre els peixos destaca el bacallà a la llauna i un lluç a l’andalusa. Sempre hi ha capipota i tripa, i a vegades una cua de toro, melosa, cuinada amb bon vi i amb paciència.