1. Can Culleres
    Irene FernandezFoto: Irene Fernandez
  2. Can Culleres
    Foto: Irene FernandezCan Culleres

Ressenya

Can Culleres

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

En Jordi Asensio (cuina) i la Patrícia Nieves (sala), parella i residents al Poblenou, enarboren l’orgull de barri. Can Culleres era el nom popular de la metal·lúrgica Plateria Ribera, on l’avi de Nieves va treballar als anys seixanta. “Reivindiquem l’essència obrera del barri, que ha quedat desdibuixada pel 22@”, diu ella. El local és preciós i robust: estètica de maó fabril, amb nòmines, coberts antics i peces d’acer en exposició.

Asensi, amb un CV més llarg que un dia a Manchester el 1897 (Berasategui, Gagnaire, ANgrup...) reivindica una cuina de producte fresc i de gran qualitat-preu. “Aquí no es dina per 10 euros, però tot va ple de petits detalls d’amor que marquen la diferència”, diu. Són plats d’aparença senzilla, però carregats de complexitat: com unes favetes amb ou i 'guanciale', que a banda del sofregit amaguen un pil-pil de pernil, per submergir-s’hi. I d’artesania pura: com un magret d’ànec fet al Josper amb un acompanyament de 'capelletti', pasta farcida amb formatge de Maó, que fan davant teu. La part més popular ve amb un apartat de tapes i còctels clàssics i ben fets... a 5 euros! 

Detalls

Adreça
Bilbao, 79
Barcelona
08005
Transport
Poblenou (M:L4)
Preu
€€€
Horaris
Dm. a ds. de 13 h a 16 h i de 20 h a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà