Can Pizza va començar a caminar el 2014 al Prat i avui en dia és tot un imperi pizzer d'alta qualitat, sinònim de pizza napolitana de primera amb nou restaurants a Barcelona i rodalia (i un a Madrid!). I no ens estranya que hagi assolit aquest reconeixement i expansió: els socis fundadors, l'Isaac Aliaga, els bessons Max i Stefano Colombo i el pizzer Lolo Vuoturni són tan bons empresaris d'hostaleria com cuiners i bojos de la pizza i el producte.
Al seu restaurant més cèntric hi trobareu el mateix que a tota la resta (que no és poca cosa!): una pizza 'neapolitana' marca de la casa, amb una massa fermentada durant 72 hores, amb farines italianes, i uns 'toppings' d'alta gamma i molta inspiració que els han valgut el premi a Millor Pizza d'Espanya 2023: la Pulp Edition, amb sobrassada, pop, olives kalamata, oli d'all, fior di latte, orenga, farigola, romaní, fonoll i ratlladura de llima, i també el 2021, amb la Jerry Tomato. Tenen pizzes clàssiques –amb el toc d'humor i gurmet de la casa, esclar–, blanques, sense tomàquet, i vermelles, sense mozzarella. I un exèrcit d'entrants d'allò més solvents on es nota l'ofici dels Colombo, com uns calamars fregits amb llima i sàlvia. Anar a Can Pizza sempre és una aposta segura.