A Can Sardi triomfen els calamars amb bròquil, el bonítol amb crosta de pane carasau i l’especialitat: les sardines. Les fan a la brasa, en escabetx i, si teniu sort, potser les trobareu fumades amb burrata. Per als que no sou gaire sardiners, sapigueu que aquí tenen molt talent per la planxa i que el seu verat és irresistible. En aquest petit restaurant italià folrat de rajoles més aviat andaluses, en Pasquale i en Fabrizio també hi despatxen plats de pasta (raviolis de ricotta i escarola saltada amb salsa d’anxoves i pinyons), carn (estofat de xai), excel·lents vins (Cannonau) i grans postres (pastís de formatge amb safrà i reducció de murta). Mai Barcelona i Sardenya havien estat tan a prop.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pepe Rubianes, 25
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Barceloneta (M: L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dc. de 20 h a 23 h. De dj. a ds. de 13 h a 16.30. h i de 20 h a 23 h. Dg. de 13 h a 19 h. Dl. i dt. tancat
Discover Time Out original video