Candela en Rama
Foto: Ricard Martín Candela en Rama

Ressenya

Candela en Rama

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • preu 3 de 4
  • Sant Antoni
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Candela en Rama no fa res de nou, però ho fa extraordinàriament bé: és un restaurant de cuina de tapes i platillos –platillo des del punt de vista del xup-xup– on fan tots els processos de manera artesana i amb estàndards d'alta cuina, i amb l'aportació d'un imponent forn de brasa. El chef Ramón Panés es complica la vida, fins al punt de fer les seves pròpies botifarres! Deia que no fan res de nou? Bé, això no és del tot cert. Aquí hi trobareu declinacions de les tapes de tota la vida que ens encanten, com una ensaladilla russa de toc cítric i piparra, amb un ou fregit (amb puntilla!) que abraça la melositat de la maionesa, i pics de pa de carbó actiu, o una bomba estil Candela que és un festival de botifarra negra fondant. 

De segon, us podeu firar arrossos amb un punt de cocció perfectes i de sabors rotunds (com un de costella Angus intens i suculent) carns a la brasa excel·lents i també plats de xup-xup, com per exemple un calamar a la brasa sobre un 'ajomorcilla' (pasta de botifarra negra) que és un deliri de sucar pa, o una galta de vedella guisada on us hi quedaríeu a viure. Això és un restaurant de tapes i cuina tradicional, d'aires informals i molt bon producte, que no pica massa a la butxaca: un luxe exprés a càrrec del grup 9 Reinas, experts en carn i hedonisme d'alta gamma.  

Detalls

Adreça
Parlament, 41
Barcelona
08015
Transport
M: Sant Antoni
Horaris
Cada dia de 13:30–15:30 i de 20:00–23:00
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà