1. Cantina Mar Seca
    Cantina Mar Seca Cantina Mar Seca
  2. Cantina Mar Seca
    Foto: Time Out Barcelona Cantina Mar Seca
  3. Cantina Mar Seca
    Foto: Time Out Barcelona Cantina Mar Seca

Cantina Marina Seca

  • Restaurants | Marisc
  • preu 2 de 4
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Primera línia de mar també vol dir port. I a Capitania de Sant Adrià del Besòs trobareu la Cantina Marina Seca, entre toros hidràulics, iots i ciment: un restaurant familiar de camioners per a mariners. I s’hi menja de nassos. La va obrir el 2007 en Toni Vilaró. Aconsegueix el petit miracle d’oferir un excel·lent arròs amb carrancs, a 13,50 euros (el preu mitjà de cada arròs en carta). Aquesta recepta valenciana va amb una maionesa picant servida dins (i feta amb) el cap del bou de mar, i té un punt melós mil·limètric, ni caldós ni sec. Les Braves –homenatge al Tomás– i calamars també són bons i casolans. Entre setmana, si voleu paella, cal encarregar-la, però hi trobareu un menú de migdia senzill, però de qualitat i a preu irrisori. 

Ara bé, Vilaró no es limita a fer arrossos de tota la vida: a la seva carta hi descobrireu creacions com arròs amb vieires i espàrrecs bladers amb romesco. Poden sonar poc ortodoxos, però us en podeu refiar. Vilaró ha treballat, per exemple, amb Berasategui. Sap el que es fa. La terrassa, on pots gaudir del sol i el moviment dels iots i la càrrega i descàrrega, és un espectacle.   

Detalls

Adreça
Carrer de la Pau, 12
Sant Adrià de Besós
08930
Transport
M: Besós Mar
Horaris
Cada dia de 9 a 16.30 h. Ds. i dg. de 10 a 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà