1. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  2. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  3. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  4. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)

Ressenya

Carballeira Reina Cristina

4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Obert el 1944 per la família gallega Millán, aquest restaurant de la Barceloneta va satisfer la gana del molts pescadors i treballadors portuaris a base de caldo gallec, sopa de peix i sardines a la brasa. Gairebé setanta anys després, es va traspassar a un client de tota la vida. Aquest va preservar l’aire familiar de l’establiment i va apostar per la continuïtat; gambes de Vinaròs, musclos del Delta de l'Ebre, llagostins de Palamós; cargols punxencs, crancs, cloïsses, navalles, ostres i percebes de la costa gallega. El gran canvi va ser obrir la cuina perquè els clients, un cop triat el marisc i peix, poguessin veure tot el procés de preparació. Els arrossos, esclar, no desmereixen l'excel·lència del producte.  

Detalls

Adreça
Reina Cristina, 3
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (M: L4)
Preu
35 € aprox.
Horaris
De lu. a do. de 13 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà