Obert el 1944 per la família gallega Millán, aquest restaurant de la Barceloneta va satisfer la gana del molts pescadors i treballadors portuaris a base de caldo gallec, sopa de peix i sardines a la brasa. Gairebé setanta anys després, es va traspassar a un client de tota la vida. Aquest va preservar l’aire familiar de l’establiment i va apostar per la continuïtat; gambes de Vinaròs, musclos del Delta de l'Ebre, llagostins de Palamós; cargols punxencs, crancs, cloïsses, navalles, ostres i percebes de la costa gallega. El gran canvi va ser obrir la cuina perquè els clients, un cop triat el marisc i peix, poguessin veure tot el procés de preparació. Els arrossos, esclar, no desmereixen l'excel·lència del producte.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Reina Cristina, 3
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Barceloneta (M: L4)
- Preu
- 35 € aprox.
- Horaris
- De lu. a do. de 13 a 24 h.
Discover Time Out original video