El restaurant Bellavista del Jardín del Norte dels germans Iglesias (Rías de Galicia, Kru, Cañota, Bobo Pulpín...) és un pailebot de dos pisos, amb 1000 m2 d'interior i 1000 m2 de jardí d'illa (amb gespa i arbres!) que reprodueix els espais d'un poblet, adaptats a un restaurant. I esclar, als poblets hi ha camp i molts cargols. I s'ho han treballat molt: podeu optar pel suau especiat dels cargols 'tikka masala', els cargols a la llauna, un mar i montanya d'arròs amb cargols i gambes i els cargols guisats de Cañota. I campant pel jardí, una exposició de cargols gegants acolorits estil 'cow parade'.
Fins al 27 de maig, els reconeguts cargols a la gormanda del restaurant Ferreruela de Lleida, a l’estil de la mestressa, la Maria Teresa. Cargol bover, oli d’oliva verge, alls, bitxo, pebre, brandi, fets a foc lent a la cassola (amb el toc secret de la jefa)