1. Carlota Akaneya
    Foto: Carlota AkaneyaCarlota Akaneya
  2. Carlota Akaneya (Raval)
    Scott ChasserotCarlota Akaneya (Raval)
  3. Carlota Akaneya (Raval)
    Scott ChasserotCarlota Akaneya (Raval)
  4. Carlota Akaneya (Raval)
    Scott ChasserotCarlota Akaneya (Raval)

Ressenya

Carlota Akaneya

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 3 de 4
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Aquesta és la barbacoa japonesa més reputada de la ciutat: us portaran la carn i la podreu anar rostint al vostre gust, amb una barbacoa de carbó vegetal incorporada al centre de la taula. Trieu entre un dels dos menús que ofereixen Akaneya, recomanat si és la primera vegada que hi aneu; Hyōgo, si voleu anar més enllà– i fareu tot un descobriment. Res de peix, només carn! Van ser el primer sumibiyaki d’Europa: un tipus de barbacoa casolana amb una graella de carbó vegetal, anomenada shichirin, i que es refereix a qualsevol menjar rostit sobre el sumi, el carbó vegetal. És un dels quatre restaurants en tot l’Estat que ofereix vedella wagyu certificada.

Detalls

Adreça
Pintor Fortuny, 22
El Raval
Barcelona
08001
Transport
M: Catalunya (L1-L3)
Preu
€€€
Horaris
De dl. a dv. de 19 a 23 h i ds. i dg. de 13.30 a 17.30 h i de 19 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà