El Grup Isabella’s ha obert Carmina: això significa ni més ni menys que la revifalla de l’espai on hi hagué el Senyor Parellada, alfa i omega de la cuina de fonda catalana a la ciutat. Han optat per respectar l’essència de la cuina tradicional catalana: bons plats de cullera i sofregit lent, amb tots els clàssics que t'esperes, com per exemple les mandonguilles amb sípia, el fricandó amb ceps o un suquet de peix de roca (es nota que rere la carta d'Isabella's hi ha Josep Maria Massó, un cuiner que coneix a fons el receptari català). Fons i coccions molt ben fets i raccions abundants.
També hi ha, esclar, alguna innovació prudent, inevitable concessió a un establiment al bell mig de la concurrència turística, com per exemple un tàrtar de truita salvatge amb alvocat. Ara bé, és molt agradable també que hagin mantingut un nodrit apartat d'esmorzar de forquilla, amb tripa a la catalana, bacallà amb samfaina i un capipota que ret homenatge al mític del Pinotxo. Per cert, els preus sí que s'han ajustat per la banda alta al que està acostumat a pagar un turista per menjar (bé) al centre.
Un avís als nostàlgics: aquí l’escudella comparteix sostre amb les sessions de DJ, i el local ha agafat aires de casa colonial cubana postmoderna, amb llums de neó i colors càlids. Això sí... hi ha carro de postres i fornatges! Ens agrada!