1. Carnal Steakhouse
    Foto: Carnal SteakhouseCarnal Steakhouse
  2. Carnal Steakhouse
    Foto: Carnal SteakhouseCarnal Steakhouse
  3. Carnal Steakhouse
    Foto: Carnal SteakhouseCarnal Steakhouse

Ressenya

Carnal Steakhouse

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 3 de 4
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Si voleu gaudir de carn selecta i ben madurada, Carnal Steakhouse és el vostre lloc. Aquesta braseria d'aparença selvàtica i llum tènue –les plantes pengen del sostre i es vinclen sobre els vostres plats il·luminats– és una incitació al gaudi carnívor luxuriós i hedonista. Aquesta és la casa del xef uruguaià Joaquín Ignacio Sánchez, format al Basque Culinari Centre, i com ja heu endevinat posa la carn al centre de tot.  

Carnal ofereix fins a 22 peces fixes de carns, encara que el xef adverteix que "no tot és gallec ni tot és bou". N'hi ha d’argentines, uruguaianes, nord-americanes, alemanyes, en talls com picanha, el bife, entranya, llom baix o filet: carns selectes que poden passar fins a 150 dies de maduració en cambra. I tot, com diu l'eslògan del restaurant, fet sense trampa ni carbó: ni foc ni forns, tota la cocció de Carnal és a base de foc d'alzina, i arriba a taula amb una pedra perquè el comensal remati el tall al seu punt desitjat. 

Un no carnívor se sentirà ben atès: pot optar per peix d'alta volada, salmó a la brasa amb xiitakes o bacallà negre d'Alaska, per exemple, i els entrants vegetals –porros a la brasa amb emulsió de scamorza o moniato en brasa dotze hores amb stracciatella de burrata i avellana– són d'una suculència primitiva.  

Detalls

Adreça
Enric Granados, 52
Barcelona
08008
Transport
FGC: Provença
Horaris
Cada dia de 13 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà