Casa Güell és al cor del Poblenou antic i obrer. Aquest és un restaurant de cuina catalana del cuiner Jordi Lloberol i el seu soci, el restaurador Marc Serracanta, i està situat als baixos de l'històric edifici Gurugú, escenari de revoltes i manifestacions contra la lleva de la guerra del Marroc (durant dècades, fou seu del no menys històric bar La Parada, on hi havia la parada de taxis de Poblenou).
I l'estiu del 2024 el va reobrir Lloberol, un boig de la cuina catalana, amb més de 30 anys de carrera entre Eivissa –en restaurants de pagès, res de clubs– i el País Basc i que porta la passió pel xup-xup, el producte i el sofregit a l'extrem. Fa ell fins i tot els fons més complexos –com la demi-glace– i cada matí prepara els canelons del dia, amb foie. La seva especialitat són els plats de cullera i sucar, com un capipota principesc amb pinyons o uns cigrons amb pavia de bacallà (arrebossat) on canten els àngels, amb els cigrons al dente. Amb una cuina oberta, veureu Lloberol amb totes les cassoles en marxa. No és barat de 'derribo', però tampoc és car, donada l'elaboració, el producte i la cura que hi posa.