La sangria ja no és allò abominable que va provocar els primers ridículs de la vostra vida adulta, que tants cops heu begut amb un duro dins entre crits de “Sant Hilari”. Per sort, això és el passat.
La febre gurmet ha arribat també al món de la sangria i firmes com Casa Lolea ofereixen el que per a molts és el perfecte oxímoron: sangria gurmet, elaborada amb vins, sucs i sucres de qualitat, amb deliciosos envasos irònicament castissos, i pensada per a les mateixes persones sense prejudicis que ara beuen vermut i mengen tripes.
L'únic local de la firma de sangria Casa Lolea vol reeducar el consumidor em l'apreciació d'aquesta beguda amb tan mala premsa. I és molt fàcil deixar-se educar si la cosa consisteix a tastar unes tapes notables, que van des d’unes braves excepcionals fetes al forn fins a un camembert fos amb all i romaní i una bona truita de patates feta al moment amb bones mans, passant per propostes com ara amanides, risottos o peixos frescos molt ben tractats (com una moixama molt tendra, o uns sorprenents blinis de salmó).
La seva cuina és fiable: comparteix propietat i xef amb el gastrobar Elsa Y Fred, i segueix la seva mateixa filosofia de cuina senzilla, casolana i ben feta. Que no us agrada la sangria? També tenen vins i vermuts, esclar.