Caneló cruixent de guisat de conill
Foto: Casa NovaCasa Nova

Ressenya

Casa Nova

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • Fora de Barcelona
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Casa Nova és molt més que un restaurant: és un espai gastronòmic immers en un entorn de vinyes, amb un hort propi, galliner, torrador de cafè, assecador de peix i taller de terrisseria. Al capdavant hi ha Andrés Torres, periodista i cuiner autodidacte, i la seva parella, Sandra Pérez, que han fet de la sostenibilitat el pilar fonamental del projecte.

Amb només sis taules al menjador, ofereixen dos menús de degustació 95 i 130 euros on els vegetals són els grans protagonistes, amb plats com el bunyol de carbassa, el tàrtar de tomàquet o les textures de ceba. La carn, sempre ecològica, destaca en propostes com el caneló de guisat de conill, mentre que el peix, de proximitat, es presenta amb opcions com el verat acompanyat de confitats. Delicadesa, compromís i territori.

Detalls

Adreça
Ctra. de la Bleda, 188
Sant Martí Sarroca
08731
Preu
€€€€
Horaris
De dc. a ds. de 13 a 15 h i de 20 a 22 h. Dg. de 13 a 15 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà