El germà de petit del Catacroquet –al cor del Born– és una versió gastronòmica i reduïda del primer. Han optar per fer un resum de la carta del Catacroquet, privilegiant el seus grans èxits croqueters: com la d'ou de corral trufada, la de pollastre al curri amb llet de coco, passant per la tradicional croqueta de pernil de gla, que reinventen contínuament.
Els no canívors també tenen opcions, amb croquetes tan interessants com la de tonyina i kimchi, la de bacallà amb xilis, o la molt original de provolone amb espinacs i pinyons. Totes elaborades de manera artesanal "sense escatimar en producte, que sempre és de proximitat", asseguren (de fet, els veureu amassant croquetes al local de Poblenou, la cuina és oberta).
El tret diferencial del Cata Born és una carta molt més extensa, on hi trobareu aperitius exquisits, com ostres franceses amb alga 'dulse' i llima, o calamars a l'andalusa sobre maionesa d'oliva i xili dolç. Sense oblidar platets i plats: un tall de 'ternasco' d'Aragó a baixa temperatura de ben segur que serà del gust dels croqueters.