Una 'taquería' a Nou de la Rambla amb Paral·lel? Aquest és un territori on abunda la falsificació de 'paellaguiri' i els restaurants de falàfel que també es diversifiquen en taco, a la pizza i a la pasta italiana. Però veure la carta penjada a fora et tranquil·litza. Sí, hi ha una nodrida representació del 'burrito', però la presència de tacos al pastor o 'sopes con chorizo' –que no son cap potatge sinó una barqueta de blat de moro gruixuda farcida de carn guisada– vencen les teves reserves. Un cop a dins, saps que has triat bé: la decoració és massa bonica, treballada i acolorida perquè això sigui una enganyifa.
I el més important: un dia entre setmana t'hi trobes taules de mexicans gaudint de plats com 'tampiqueñas' o cebiche de camarón. La seva especialitat són els tacos: per pocs diners te'n serviran cinc –llàstima que no es puguin demanar variats– que, per exemple, poden ser al pastor, de 'tinga de pollo' (que és pollastre amb 'chipotle' i frijoles) o uns deliciosos de 'bírria' que no són cap ídem, tot el contrari, i que et menges sucant en el caldo de la mateixa carn, feta a foc lent. Amb tot el repertori de mam que veus a la carta (còctels, 'micheladas', mescal i tequila) intueixes que aquí el dissabte a la nit és animat.