Aquest bar, tot de fusta i acollidor, és l’invent de dos cuiners veneçolans, amb experiència als Estats Units i en l’alta cuina catalana. El concepte és senzill, però portat a terme amb talent i personalitat: cinc entrepans de receptes nord-americanes que van més enllà de l’hamburguesa, i cinc tiradors de cervesa artesanal. L’entrepà de pulled pork, porc rostit amb espècies durant dotze hores, amb salsa barbacoa i ceba confitada, és portentós. La seva cheeseburger és tot un paradigma: som al davant d’una sucosa vedella a la barbacoa, cheddar fos i bacó cruixent, un prodigi de sabor compacte. Són artesans i es nota. Tenen dos locals més: un a Gràcia i l’altre a l’Eixample.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pintor Fortuny, 15
- El Raval
- Barcelona
- 08001
- Transport
- M: Catalunya (L3-L1)
- Preu
- €
- Horaris
- Cada dia de 13 a 23 h
Discover Time Out original video