El món Michelin no li és desconegut al xef xativí Aitor López. Amb només 25 anys, va ser cap de cuina al Ricard Camarena de València, guardonat amb dues estrelles. Al seu propi restaurant, Aitor aposta per una cuina creativa amb tècnica d'avantguarda, que s'arrela profundament en els records del Mediterrani tradicional. Per aconseguir-ho, omple el rebost i les neveres amb productes dels horts del Montsià i les llotges de Vinaròs i Sant Carles de la Ràpita.
La ubicació d'Alcanar ―entre Catalunya i el País Valencià, pròxima al Delta de l'Ebre i just a la desembocadura del riu de la Sénia― li serveix d'inspiració per crear dos menús de degustació sublims de territori i calendari; 'Sòl de riu' ―snack, aperitiu, set passes salades, dues dolces i 'petit fours', 94 euros― i 'Montsià' ―snack, aperitiu, cinc passes salades, dues dolces i 'petit fours', 75 euros.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carretera N-340 km 1059
- Hotel Tancat de Codorniu
- Alcanar
- 43530
- Preu
- €€€€
- Horaris
- De dv. a dm. de 13 a 15 h i de 20 a 22 h
Discover Time Out original video