Grand Hotel Central -cinc estrelles gran luxe- ha reformulat la seva oferta de restaurant. El City Restaurant s'ha convertit en un restaurant que la direcció de l'hotel qualifica de "100 % Barcelona de luxe ben entès". City Restaurant, amb orientació de restaurant gastronòmic, disposa d'una carta dissenyada pel xef Alberto Vicente, un cuiner que ha sigut responsable de cuina i xef en llocs com Caelis, Petit Comité o Silken Diagonal.
La carta del City Restaurant té l'ambició d'explicar l'imaginari culinari barceloní a la resta del món, amb plats tradicionals reinventats, com per exemple propostes de temporada tant llamineres com el gaspatxo amb préssec i llamàntol, arròs amb navalles del Dela, que conviuen amb plats que són impossibles de treure de la carta: com per exemple, croquetes de pollastre a l'ast o mandonguilles d'ànec i pera. Luxe ben entès però no obscè: el menú degustació no és una clavada, per uns 50-60 € tens un festival.
I City Bar ha fet un salt qualitatiu amb la incorporació de Manel Vehí, un dels coctelers més reconeguts d'Espanya. Hi trobareu els clàssics que tots teniu al cap, i creacions agosarades com El Chapo, explosiva i refrescant mescla de mezcal, mango, xili, 'jalapeño' i llima.