Llenguado estil meuniere a la taronja
Foto: Clara BarcelonaClara Barcelona
  • Restaurants | Mediterrània
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Clara Barcelona

4 de 5 estrelles
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Aquesta és la història d’un tàndem de tres que comença al restaurant dels baixos de l’hotel Aiguaclara de Begur. Després d’aconseguir que el Clara fos un èxit a l’Empordà gràcies al boca-orella, en Fran Llobet (ex Jean Luc Figueras), l’Alex Ruiz (ex elBulli, Tickets) i l’Aníbal Santiveri han decidit fer el salt a Barcelona. La proposta és la mateixa: una cuina mediterrània molt lliure, amb picades d’ullet a França i a Mèxic (en Fran va treballar una temporada a Casa Malca de Tulum). Plats sobretot de mar (sardina amb fruita de la passió i alfàbrega), però també de terra (melós de vedella amb puré tradicional, demi i salsa de foie-gras). La meitat de vins són naturals i els dies feiners tenen una fórmula de migdia per 20 euros.

Detalls

Adreça
Buenos Aires, 42
Barcelona
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M: L5)
Preu
€€
Horaris
De dm. a ds. de 12 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà