Fideus cremosos i carpaccio de gamba roja de Contracorrent Bistró
Foto: Time Out Contracorrent Bistró

Ressenya

Contracorrent Bistró

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • Gràcia
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

El sicilià Nicola Drago (xef) i la montsianenca Anna Pla (sommelier) fan el salt del Contracorrent Bar del Fort Pienc al Contracorrent Bistró de Gràcia. El primer, nascut en plena pandèmia, es va popularitzar per les seves tapes d’autor elaborades des de zero i maridades amb una acurada selecció de vins naturals. En aquest segon local la parella repeteix filosofia, però aposta per una cuina amb una mirada més europea i pel format tast.

Només els migdies de dimarts a dissabte, ofereixen un menú que es troba a mig camí entre el de migdia i el de degustació. Val 32,50 euros i inclou tres aperitius, entrant, primer, segon, postres i tres plats amb suplement, tots en formats reduïts. Ostres gin fizz, 'mollete' de fricandó de galta ibèrica, fideus 'bigoli' amb camagrocs i carpaccio de gamba roja... 'Platassos' d'una creativitat desbordant. La selecció de vins naturals del local gracienc també és màgica. Tot i ser un bistró, defuig l'esnobisme encotillat de l'alta cuina per transmetre familiaritat i proximitat.

Detalls

Adreça
Sant Domènec, 14
Barcelona
08012
Transport
Diagonal (M: L3 i L5)
Preu
€€
Horaris
De dm. a ds. de 13 a 16 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà