1. Cosi Duci
    Foto: Maria DiasCosi Duci
  2. Cosi Duce
    © Maria DiasCosi Duce

Cosi Duci

  • Restaurants | Gelateries
  • Barcelona
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Glaçat de felicitat amb la proposta de gelat artesà sicilià del Cosi Duci. I quina és la seva especificitat davant d’altres gelats italians? Responen en Fabio Pitrola i la Laura Alaimo, els propietaris (en català perfecte, per cert): "La generositat. Posem els gelats a palades i no pas a boles. I també que és una mena de gelat de gust fort, amb molta substància", expliquen. I la granita!

A més dels gelats, tenen uns pozzetti amb aquest sorbet infinitament més fi i sòlid que aquella xixina líquida que anomenen granissat. De llimona, festuc, ametlla, xocolata o cafè, es pot prendre ofegat en un got de te fred (brutal refresc!) o amb un deliciós i aromàtic brioix sicilià, l’esmorzar sicilià clàssic de casa. Reivindiquen la tasca del seu gelader toscà, Samuele Quercioli, que fa tots els gelats cada dia i excel·leix en sabors vegans i cítrics, com el de llimona amb alfàbrega.

Detalls

Adreça
Pujades, 218
Poblenou
Barcelona
08005
Transport
Poblenou (M: L4)
Horaris
Dl. de 12 a 21 h. De dt. a dg. de 12 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà