Craun va iniciar una nova etapa el 2023 amb el xef Diego Gámez als comandaments de la cuina. Una obertura discreta però amb molta substància. Després de passar per Lasarte, Pakta i Hisop, Gámez busca un discurs propi en què s'endevina el pòsit d'aquestes cases amb elegància, senzillesa i just exotisme. L'espai lluminós i les taules vestides amb estovalles rematen l'escena perfecta per als que busquen un restaurant que deixa de banda això de l'experiència i la sorpresa per centrar-se a donar a menjar molt bé.
A més de la carta, tenen un menú degustació de nou passes per 60 euros que permet entendre i abastar la filosofia de cuina que proposa. I que inclou plats realment notables. Les favetes amb papada i llamàntol, saboroses i canòniques, marquen un estil de cuina. El que ofereix Craun és una cuina que barreja identitats culinàries (francesa, llatinoamericana, catalana) amb molta destresa, sota el prisma d'una elegància d'alta cuina sense cotilles. És tan difícil de classificar com fàcil de reconèixer.