Cresta Colorada té un concepte distintiu: la rostisseria mexicana. El pollastre, rostit a la brasa de carbó, és un encreuament de la nostra tradició i la seva. Marinat amb espècies –sobretot orenga mascle, de clar toc cítric–, te’l menges amb delit dominical i chipotle. Boníssim. Però val a dir que rere el pollastre s’hi amaga una taquería com una casa de pagès, amb quelcom per a tothom.
Des d’una subtil tosta vegana –amb carbassa i espàrrecs a la massa– i amb hummus de frijol blanc, salsa picant i ceba confitada, fins a una arrachera bàrbara: un bon tall de brinça filetejada, amb tortillas, formatge fos i guacamole. Cayetano Zertuche posa sobre la taula les seves credencials gastro: “Fem les tortillas a mà cada dia, i tenim vins naturals i destil·lats d’agave, més enllà del tequila i mezcal”. Una petita munió de mexicans menjant i bevent com si demà fos dissabte –i ho és– li donen la raó.