[Tancat] Quan coneixes la Natalie Jewell veus que controla el mitjà. Bregada a cuines i a aules –va ser professora al CETT i tota la seva plantilla ha sortit d'allà–, ha obert el Croc Cafe, inspirat en el 'croque-monsieur' francès –un biquini però amb beixamel i formatge gratinat– que van reformular per agradar al comensal barceloní. “El públic demanava altres coses, i també vaig veure que la cuina podia donar molt més”.
Els “gastrosandvitxos” competeixen amb un bon menú de migdia, el brunch (ds. i dg., de 12 a14 h) i amb uns plats de temporada que impressionen. “Vull alimentar, no només donar menjar”, ens diu, i ho desenvolupa: “Els mini xurros no es fregeixen i l’oli de peril·la verda de la burrata ajuda a digerir els lactis”. Escoltar-la és aprendre!
Tenen cinc varietats de crocs amb pans de Daniel Jordà (també per a celíacs) amb farcits tradicionals, una hamburguesa de bou, el de rosbif –boníssim!–, botifarra esparracada o un de vegetarià amb seitan i compota de poma.