1. Cuina Gaig
    Foto: Cuina Gaig Cuina Gaig
  2. Cuina Gaig
    Foto: Cuina Gaig Cuina Gaig
  3. Macarrons del Cardenal de Cuina Gaig
    Foto: Cuina Gaig Macarrons del Cardenal de Cuina Gaig

Ressenya

Cuina Gaig

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Cuina Gaig és el restaurant de l'hotel Mercer de Vilafranca, ubicat en un meravellós edifici modernista de 1884, la Casa Torner i Güell. En Carles Gaig hi ha disposat una carta amb un menú degustació que permet revisitar els grans èxits d’un dels puntals de l’alta cuina catalana: podeu fer el menú degustació, vuit passes amb clàssics del xef, com per exemple arròs amb gall del Penedès, macarrons del cardenal, o pastís d’escórpora, que és una festa major (el saló, un pati de vidre envoltat de mur vegetal, és maco fins a dir prou), o bé gaudir del repertori del xef en plats per compartir, i feu principals sencers (plats com el seu paradigmàtic capipota mereixen que es mengin amb calma i dedicació). 

I el bar de l’hotel ofereix tapes i plats del Penedès sota el prisma de Gaig. Aquest és un lloc ideal per visitar el mercat de Vilafranca en cap de setmana (compreu préssec de l’Ordal!) i fer enoturisme (hi ha possibilitats menys òbvies, com una visita guiada al cementiri de Vilafranca, que val molt la pena). 

Busca alojamiento

Detalls

Adreça
Rambla de Sant Francesc, 26
Vilafranca del Penedès
08720
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà