De ruta ‘gastro’ amb Ànima de Raimat

Ànima de Raimat inaugura ‘Converses a la carta’ Time Out Barcelona en col·laboració amb Codorníu

Publicitat

Després de l’èxit del de la primera edició, torna Converses a la carta, una ruta d’Ànima de Raimat que vol recuperar l’art de la conversa al voltant de la taula. Compartir una història, una anècdota o una vivència amb una proposta gastronòmica a l’altura d’aquests moments únics. És una manera innovadora de gaudir dels maridatges, donant-los un valor afegit: l’art de la paraula. Ens encanta aquesta iniciativa de Raimat, ja que som molt fans de les sobretaules eternes. 

Bona teca, bon vi i una bona conversa són la combinació guanyadora per la qual torna a apostar Raimat. En aquesta segona edició han seleccionat 99 restaurants de les quatre províncies de Catalunya i els han proposat un repte: preparar un menú específic, a un preu especial, a través d’una revisió de la cuina tradicional, que defineixi l’esperit d’aquest vi, blanc i negre. Entre l’1 i el 30 de novembre ja podeu organitzarvos gastroescapades per terres catalanes i tastar tants menús amb ànima com pugeu.

 Restaurants com Can Culleretes (Quintana, 5. Barcelona), la Barracuda (Ribera de Sant Pere, 17. Castelldefels), Cúrcuma (pl. Bell-Lloc, 4. Girona), Reccapolis (Carretera Sant Joan, 68. Ripoll), Braseria Llobregat (Riu Llobregat, 7. Lleida), Petit Català (Alfred Perenya, 7. Lleida), Casa Gallau (Pescadors, 25-27. Cambrils), Tancat de Codorníu (carretera N-340 Km. 1059. Les Cases d’Alcanar), entre d’altres, s’han apuntat al repte de trobar els plats més adients per combinar amb aquestes dues varietats. Si voleu veure tots els locals que formen part d’aquesta edició i descobrir els gairebé 100 menús dels quals podreu gaudir, consulteu el web raimat.es/ruta i allà trobareu tota la informació relativa a la ruta i els restaurants que hi participen.

Ànima representa un estil de vi que pretén adaptar-se a les noves tendències que exigeixen els consumidors: més afruitat, amb personalitat, potència i que reflecteixin el millor de la regió vinícola de la qual procedeixen, les terres de Lleida. L’Ànima de Raimat negre és un vi d’estil jove, modern, fresc i amb notes de fruiters i de xocolata. Està elaborat amb varietats cabernet sauvignon, ull de llebre i syrah. La seva parella, el vi Ànima Blanc segueix la mateixa línia argumental: és fresc, modern, amable, amb alta intensitat de fruiter i amb multitud d’aromes. En aquesta primera anyada és un cupatge de chardonnay, xarel·lo i albariño. Us convidem a que gaudiu d’una bona conversa maridada amb ànima!

www.raimat.es/ruta

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat