Recordeu l’auge dels entrepans de botifarra gurmet? No en queda ni un, però Debutis ha resistit i florit, potser perquè era el millor de tots. Les butis són d’alta qualitat –porc de Girona– i fetes al Josper (podeu demanar el punt just! Res a veure amb la desgràcia cremada que perpetres a casa). Les botifarres van directes de la brasa de carbó vegetal a la vostra taula.
Tenen moltes receptes i un apartat vegà. Però la Pirineus és un hit inapel·lable que impressiona a primer cop d’ull: buti esparracada de vedella, farcida de ceba caramel·litzada, amb enciam i la salsa de la casa, d’especiat indi. Entra tan bé per la vista com per la panxa. Impressiona a la vista, satisfà en boca, i es deixa mossegar bé sense que es desmunti. I si aquesta no us plau, hi trobareu botifarres artesanes hamburgueses per a tots els gustos, des de les composicions més clàssiques fins a opcions d'autor d'allò més creatives: trufades, amb foie o fins i tot amb receptes viatjades arreu del món. I tot, esclar, fet des de zero i amb producte de proximitat.