1. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott Chasserot | Deliri BCN (Eixample Esquerre)
  2. Deliri BCN (Eixample Esquerre)
    Scott Chasserot | Deliri BCN (Eixample Esquerre)
  3. Deliri
    Foto: Isolda Delgado Mora | Deliri
  4. Deliri
    Foto: Deliri | Deliri
  5. Deliri
    Foto: Isolda Delgado Mora | Deliri

Ressenya

Deliri

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Deliri és el projecte del cuiner David Morera: un restaurant petit, personalíssim, on aquest cuiner format al Coure, entre molts altres llocs, deixa anar tota la seva capacitat i inspiració, sense parat massa atenció a modes o rebaixar el tiquet en excés perquè la gent vingui en massa. La posada en escena –cuina oberta amb ell i un segon de cuina, un menjador informal– contrasta amb una gastronomia d'alta volada, que acompleix fil per randa el gastat eslògan de "respectar el producte". 

I això ho aconsegueix fent una cuina d’estricta temporalitat, que canvia cada mes, i sobretot atorgant a cada element del plat una importància cabdal tant en l’àmbit visual com exercint un perfeccionisme de cocció extrem. Un magnífic exemple n'és un arròs melós de gamba vermella o els seus macarrons: els macarres de l'àvia són tres macarrons enormes, sobre un fons de salsa de tomàquet reduïda al forn 10 hores a baixa temperatura. Van farcits d’un rostit de pollastre i botifarra amb una beixamel on el greix de la carn és la mantega. I els acaba una salsa amb els ossos. És mossegar-los i la intensitat dolça quasi mareja de plaer. Doncs això, un deliri. 

Detalls

Adreça
Còrsega, 242
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€€
Horaris
Dc. a dg. de 13.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23.15 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà